Mozilla Firefox Full İndir



Mozilla Firefox İndir
Mozilla Firefox İndir bizim siteden güvenli bir şekilde indirebilirsiniz.
Bilgiler
Program Adı : Mozilla Firefox
Program Dili : Türkçe & İngilizce
Program Türü : Web Tarayıcı
Program Sürümü : v54.0.1
İşletim Sistemi : Windows XP-10
Platform : PC
Crack : Gerektirmiyor
Dosya Türü : Exe
Dosya Boyutu : 48.9 MB
Rar Şifresi : Bulunmuyor
Hakkında
Mozilla firefox, 2004 yılından bu yana geliştirilen açık kaynaklı bir internet tarayıcısıdır ve amacı insanlara daha kaliteli bir internet deneyimi sunmaktır. Kar amacı gütmeyen ve gizlilik konusunda en güvenilir internet şirketi seçilen Mozilla tarafından geliştiriliyor.
Güvenli ve hızlı gezinmenin yanı sıra yeni özellikleri ile de farklı bir web deneyimi yaşatıyor. Bağımsız kuruluşlar tarafından yapılan son hız testlerinde rakiplerini geride bırakmayı başardı. Bu da internet tarayıcıları arasındaki rekabeti bir hayli arttırmış durumda. Web tarayıcımızın özelliklerine değinecek olursak;
Bazen işlerimizden dolayı bazen de özel araştırmalarımızdan dolayı internet ortamında yaptığımız araştırma ve gezintilerin geçmişte görünmesinden rahatsız olabiliriz. Bu durumda imdadımıza yetişen mozilla firefox sayesinde, hemen bir gizli sekme açıp arkamızda en ufak bir iz bile bırakmadan internette gezinebiliriz.
Öte yandan teknoloji git gide ilerliyor. Ve artık, laptoplar, akıllı telefonlar, tabletler… İhtiyacımıza göre farklı birçok cihaz kullanabiliyoruz. Mozilla firefox’taki sync (senkronizasyon) özelliği sayesinde hesabımızı tüm cihazlarımızda eşitleyerek kişisel verilerimize her yerden ulaşabiliyoruz.
Bunların yanı sıra ne zaman yeni bir uygulama kullansak, o uygulamanın ayarlarına ve kullanımına ayak uydurmaya çalışıyoruz ve bu her seferinde biraz zaman alıyor. Ancak, mozilla firefox kullanırken bunun tam askine, patron uygulama değil kullanıcı oluyor. Kişiselleştirilebilir ayarları sayesinde kullanıcı tarayıcıya değil, tarayıcı kullanıcıya ayak uyduruyor.
İndirme Linkleri
Link 1 : İNDİR

Yorumlar